Domů
-
Recepty
-
Dort Mimoza
1
/
22
Dort Mimoza
Zpět na recept
A mimoza je tu
bara.it
Ingredienty potrebne k vytvoreni piskotoveho korpusu
bara.it
Do celych vajec nasypeme cukr a vyslehame do peny
bara.it
Po asi 15 minutach jsou vejce radne naslehana
bara.it
V misce smichame sypke suroviny a opatrne zaslehame do vajec
bara.it
Pripravene testo narovname do formy a upeceme
bara.it
Upeceny korpus vyklopime a nechame radne vychladit
bara.it
Ingredienty potrebne v priprave kremu chantilly
bara.it
Zlouky s cukrem a citronovou kurou uslehame do peny
bara.it
Do peny zaslehame cast mleka a mouku
bara.it
Vmichame zbytek mleka a na ohni svarime
bara.it
Jakmile krem zhoustne a zacnou se tvorit hrudky, odstavime z ohne a michame do vychladnuti
bara.it
Do uplne studeneho kremu pridame slehacku
bara.it
Vytvorime hladky krem
bara.it
Do poloviny kremu pridame na kostky nakrajeny ananas
bara.it
Korpus 2x rozrizneme a ve spodni vyssi casti nozem vytvorime kruhovy otvor
bara.it
Vnitrni cast korpusu potreme stavou z kompotu
bara.it
Vyriznutou kruh a prostredni cast korpusu nakrajime na kostky
bara.it
Do volneho prostoru v dolni casti korpusu narovname krem s ananasem
bara.it
Prilozime horni cast korpusu
bara.it
Opet potreme stavou z kompotu a cely korpus pomazeme zbylym kremem
bara.it
Na korpus s kremem rozlozime pripravene kostky piskotu a vytvorime tak efekt mimozy
bara.it
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující