Domů
-
Recepty
-
Plněný krokodýl
1
/
26
Plněný krokodýl
Zpět na recept
A je hotovo. Je dobré krokodýla přikrýt utěrkou dokud nevychladne.
lopusek
Náplň se dá plnit čímkoli
lopusek
Z kynutého těsta se vyválí čtverec z něho se odřeže těsto na packy,oči a obočí.Tímto se čtverec pěkně srovná
lopusek
Tohle jou ty packy, oči a obočí
lopusek
Rádýlkem po stranách nařežem placku na širší pruhy
lopusek
Začínáme dávat nápň,kterou prokládáme sýrem,klobásou atd. Těsto posypávám grilovacím kořením
lopusek
Prokládáme sýrem
lopusek
a teď klobásou nakrájenou na kolečka
lopusek
a teď klobásou nakrájenou na kolečka
lopusek
a zase sýr může být i uzený sýr
lopusek
a teď trošku cibule
lopusek
a zase klobáska rozříznutá v půlce,může se potřít kečupem nebo hořčicí a to každá vrstva.Záleží na chuti
lopusek
teď anglická slanina
lopusek
a zase sýr Eidam
lopusek
Začínáme překládat nařezané proužky a to od hlavy
lopusek
Postupně překládáme až k ocasu ,asi takto
lopusek
a začínáme tvarovat hlavu a ocas
lopusek
Opatně přendáme na plech a doděláme ocásek
lopusek
Do těsta na packy vložíme špičky klobásy
lopusek
a vytvarujeme pacičky na kterých nařízneme drábky a vajíčkem přilepíme k tělu
lopusek
Krokodýl už nožky má
lopusek
Vytvarujeme oči, které posypem červenou paprikou,přilepíme je rozšlehaným vajíčlem.Pro jistotu připíchneme párátkem,ktreré po upečení vyndáme
lopusek
Vytvarujeme oči, které posypem červenou paprikou,přilepíme je rozšlehaným vajíčlem.Pro jistotu připíchneme párátkem,ktreré po upečení vyndáme
lopusek
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama
lopusek
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama a posypeme kmínem a grilovacím kořením
lopusek
hanahcotton
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující