Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ciabatky plněné

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fantom

Snadný

Suroviny pro 24

24

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Těsto na ciabattu zamícháme s vodou a olejem dle návodu na obalu, necháme vykynout a rozdělíme na 48 ks. Krok 2: Do formy na mufiny dáme kuličku těsta, šikmo položíme plátek klobásy, kousek rajčete bez slupky a semínek, a půlku kapary. Přiložíme další kuličku z těsta a nahoru kostičku sýra, dobře přimáčkneme a necháme půl hodiny překynout. Krok 3: Pečeme v rozpálené troubě na 200°C přibližně 10 minut, při pečení dejte na dno trouby pekáček s vodou.

Zveřejněno 9. 4. 2011

Poznámka autora Fantom

Inspirace na letní párty :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ciabatky plněné

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2mr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ciabatky plněné

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2mr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Fantom: bodovanie si jednoducho nevšímaj, nemá žiadnu hodnotu...ani hodnota receptu sa nedá určiť týmto spôsobom...
stále je to o tých veterných mlynoch...

zizala:mě třeba mrzí když prohlížim top10 a jsou tam nádnerný recepty od Isahu, Daniellky, Elizy, Ivulinky atd a pak tam koukáte na stejné úrovni na recept sekaná v nevimčem;-) bylo by možná dobré aby admini Top10 zrušili

Fantom: Jediná rada, nebrat hodnocení tak vážně...já nejsem vůbec soutěživá a ani moc ctižádostivá (tedy jak v čem) a moc tuhle potřebu jiných lidí nechápu :-8:-8:-8 Tvoje recepty se mi líbí moc a myslím, že jen málokterý jsem nepřešla bez povšimnutí ;-)

Souhlasím, že počet bodů nevypovídá nic o kvalitě receptu. Já si vyberu podle surovin a chuti své i těch, pro které vařím. A určitě pro mě není vodítkem jméno autora u receptu, ale složení a dobrý nápad nebo nějaká vychytávka. :-p:-p:yes::yes:

chocolate: nechci se nikoho dotknout a proto v tomto rozhovoru nechci pokračovat;-), na tvorbu Kadlíka máme odlišný názor ale to je v pořádku, mimo jiné pracuju i jako kuchař a nedokážu si představit dát hostům něco z Kadlíkovo tvorby;-)asi bych byl ztlučen do němoty:-D:-D:-D

zizala: nechci to měnit, jen mi to přijde líto že se tady někteří chovají jako smyslu zbavení, proč když Kadlík má několik desítek bodů to samé nemůže dostat stepina. Já jsem si myslel že když mam vložený recept ze stejných surovin a nemá ani polovinu bodů co Kadlíkův tak na něm asi bude něco špatně, ale co? když nikdo nic nenapíše abych to mohl opravit:yes:

Fantom:Fantome, jsi evidentně vyjímečně šikovný kuchař a možná víš, že zrovna u tvých receptů se často zastavím, protože mě zaujmou, ale srovnávat Stepinu a Kadlíka mi přijde jako porovnávat babku Tutovku se Sophií Loren.Netvrdím, že Kadlík má tak originální nápady jako např. ty, zizala, Eliza, Jenda1, Daniella O., ale všechny jeho recepty jsou konzumovatelné (a myslím si, že by si většina z nás pochutnala).
Body pro mě osobně nejsou vodítkem, podle kterého bych si vybírala, co uvařím.

Fantom: to máš pravdu, ale jak to chceš změnit? Ženy, to jsou především emoce, někdy (často) navzdory zdravému rozumu. To je příroda a proti té jsme všichni krátcí ;-):-8

magdalenka:jsem rád že jsou tady i normální lidičky;-), děkuju:yes:;-)

Fantomku, máš postreh, súhlasím s každým tvojím slovom. Bodovanie je úplne o ničom.
A okrem toho - jednoducho povedané - s veternými mlynmi nemá zmysel bojovať...

magdalenka::-) děkuji, jenže moc soudných lidiček tady není, na jednu stranu bodujou jak šílení a pak stejně kvalitní recept pohaní jak ještě šílenější:-D, na originalitu tady nikdo nekouká ale když někdo nandá na talíř chleba a je miláčkem publika tak má okamžitě nabodováno:yes::-D:yes: viz když srovnáte Stepinu a Kadlíka, ani proti jednomu nic nemam ale myslim si že by měli být bodováni a hodnoceni s rozumem:yes: ale nějak to tady nefunguje;-)

Nádhera:-p:-p:yes::yes:

Fantomku, mňa zaujímaš veľmi - receptíky máš originálne. (Aj keď nie som divožienka.)
:yes:

Fantom: Pěkný nápad :yes::yes:

luckymoon:tady máš příklad toho co jsi řešila u Kadlíka, kdyby to napsal on tak to dostane min.20 bodů, to není v tom že je chlap ale umí zaujmout;-)

Kamila:Děkuju ta forma je na 24ks minimufínek:yes:

Můžu se zeptat: to je forma na klasické muffiny? (já mám plech na 12ks) nebo na takové ty úplně mini? Díky =) Jinak hezký nápad :yes:

:-)):yes: jsou roztomilé +:yes:

Proč mám pocit, že na mě tvoje ciabatky vyplazují jazyk???;-) Pěkný recept.:yes:

:-):-)):yes:

Ty jsou opravdu k "sežrání" ;-):-D

Tématické fráze:
mufiny - 12ks, plnene pecivo z chleboveho testa, pečivo ciabata, jak upéct chleba v přírodě, ciabata v domácí pekárně, mufiny lidl, forma na muffiny 24 ks, formy na plněné pečivo, formy ma plněné pečivo, složení chlebové směsi ciabata, těsto na ciabatky, ciabata s tuňákem, co jsou ciabatky, recepty od kadlíka, lidl - kapary, chléb ciabata, forma na mufiny 24ks, forma na muffiny 24ks, pikantní slané pečivo, plněné slané pečivo

Suroviny:
klobása, sýr

Přidat fotografie receptu