Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí tatarka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pelda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie552 kJ /
132 kcal
Bílkoviny1,80 g
Tuky9,60 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy9,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme smetanu, hořčici, sůl, pepř a nadrobno nastrouhanou okurku. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, podáváme k hranolkům.

Zveřejněno 11. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí tatarka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xmx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí tatarka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xmx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Výborné ke smaženému květáku

to rozhodně zkusím, moc se mi recept líbí, přidávám bod:yes::-p:-))

Super, díky za tip!!!;-)

skusim:-8

Já dělám stejnou,ale místo zakysanky tam dávám jogurt Holandia a taky přidávám na jemno krájenou cibulku.Vyzkouším i tu tvoji.

neměla jsem po ruce Majolku® na domácí tatarku, tak jsem použila tento recept, přidala ještě najemno nasekanou jarní cibulku a výsledek? Výborná a chutná tatarka :-))

Tématické fráze:
vyroba tatarky, tatarka z Majolky®, tatarka z jogurtu, domácí Majolka®, tatarka recept, domácí Majolka® video, domácí majonéza podle polreicha, tatarka, recept tatarka, jak vyrobit tatarku, jak udělat tatarku, jogurtová tatarka, jak se dela tatarka, recept na tatarku, tatarka podle polreicha, domácí majonéza recept, tatarka bez vajec, domácí Majolka® recept, výroba Majolky®, domácí tatarská omáčka

Suroviny:
smetana zakysaná, hořčice, sůl, pepř, okurky sterilované

Přidat fotografie receptu