Domů
-
Recepty
-
Pikantní býčí žlázy na "divoko"
1
/
16
Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Zpět na recept
Pikantní býčí žlázy
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Anna Kocikova
část použitých surovin
Anna Kocikova
žlázy nakrájíme na plátky,důkladně propláchneme
Anna Kocikova
a nejlépe přes noc dáme do lednice v marinádě uležet
Anna Kocikova
žlázy z marinády vyndáme na utěrku a dobře osušíme
Anna Kocikova
žampiony pokrájíme na silné plátky a podusíme na másle
Anna Kocikova
plátky na rozpálené pánvici nasucho orestujeme a puštěnou šťávu necháme vyvařit
Anna Kocikova
přidáme podušené žampiony,1/2marinády a promícháme
Anna Kocikova
pod pokličkou dusíme 10 minut
Anna Kocikova
přidáme zbytek marinády a nasekané bylinky
Anna Kocikova
a necháme skoro úplně tekutinu odvařit
Anna Kocikova
přidáme máslo na zjemnění a prohřejeme
Anna Kocikova
podáváme se šťouchanými brambory
Anna Kocikova
šťávička je velice pikantní a chutná
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující