Domů
-
Recepty
-
Domácí tempeh
1
/
17
Domácí tempeh
Zpět na recept
petram
Vaření sojových bobů
petram
Uvařené sojové boby oloupeme
petram
Oloupané boby znovu povaříme
petram
Boby usušíme
petram
Připravíme si sáček s otvory
petram
Navážíme tempeh starter a případně promícháme s rýžovou moukou
petram
Tempeh starter nasypeme na suché sojové boby, přilijeme ocet
petram
Vše důkladně promícháme (dbáme na čistotu)
petram
Promíchanou směs napěchujeme do sáčků
petram
Inkubujeme při teplotě 22-38 °C
petram
Máme hotovo
petram
Hotový tempeh v syrovém stavu
petram
petram
Hotový tempeh marinovaný a osmažený
petram
Přezrálý tempeh - příliš dlouhá inkubace - narostly černé spory
petram
petram
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující