Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný pahorek z mikrovlnné trouby

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 182 kJ /
1 717 kcal
Bílkoviny30,10 g
Tuky99,94 g
Vláknina10,44 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 357 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy168,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Povolené máslo, cukr, vejce a mléko našleháme do světlé pěny, přidáme mouku s práškem do pečiva a šleháme dál, až je těsto nadýchané. Krok 2: Nádobu na vlnění si vytřeme olejem a vysypeme vanilkovým cukrem, na dno poskládáme polovinu oloupaných a na plátky nakrájených jablek, polijeme je skořicovým medem, posypeme nastrouhanou kůrou a dáme ostatní jablka, zalijeme připraveným vyšlehaným těstem a dáme vlnit na 10 minut na maximum. Krok 3: Hotový pahorek necháme vychladnout, můžeme objet nožem a vyklopíme.

Zveřejněno 31. 3. 2012

Poznámka autorky Bibinka

Kdo nemá skořicový med, smíchá lžičku skořice se 3 lžícemi jakéhokoliv medu. Ovoce můžeme dát podle sebe. Přijede dcera a nejde mi trouba, tak jsem se uchýlila k mikrovlnce a zatím se daří.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný pahorek z mikrovlnné trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x9Mn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný pahorek z mikrovlnné trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x9Mn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Tý jo,další dobrota z troubičky u které se hlavně v létě nemusí človět pařit,když rodinku honí mlsná;-):-p+:yes:

Jana Remkova: Jani, já taky a doma ani jinej nemám, dělám vždycky hodně skleniček, něco rozdám sestře, neteři pro děti, ty ho mají hrozně rádi na chleba s máslem, což je dobře, jenže oni by nic jiného jíst nemusely:-D

Nie som extra na sladké, ale toto by som si s chuťou dala...:yes:

:-p:-p:-O:-)):yes::yes::-K

Bibinka: Bibi, to nevadí;-), Rebi už sem dala odkaz, ono by to šlo i jen posypat jablíčka skořicí a polít medem. Mě to jen zaujalo, protože jsem ho vůbec neznala, tak jsem byla zvědavá:-8:-)

Bibinka: teda!! Za 50g tolik peněz!!:-O Jani, já pampeliškový běžně používám skoro do všeho;-), dokonce jsem ho dala i do perníčků a nic se nedělo!:-D

maris: Maris, ten med existuje a je docela drahý a proto mi vyjde levnější, když dám lžičku skořice do medu, já do pampeliškového, který jsem si dělala;-) a je to dobrý. Fotku skořicovýho medu ti teda bohužel neposkytnu:-(

Jani, bezva pahorek!!:-)

maris:;-) tak, tak.. celý život:-K:-D:yes:

rebeka: Rebi děkuju:-K, člověk se pořád učí;-):-))

maris: tady.. http://www.hungaro-delikates.cz/eshop--25-155 ale myslím, že, jak píšeš.. do medu zamícht skořici a je vyhráno:-D;-):yes:

:yes:

Bibi, skořicový med vůbec neznám:-O, to kupuješ ? Mohla bys vyfotit sklenici, jak to vypadá ? Jaký je rozdíl mezi skořicovým medem a když si med smíchám se lžičkou skořice, jak píšeš ?

Jo bibi, to je ten tvůj výmysl, no vymýšlíš dobře:-D, musím zkusit ;-):-p:yes:

Janinko. To vypadá skvostně a bude asi krásně křehoučkej a vlažnej. Určitě zkusím. zatím +bodík 3

Tématické fráze:
mikrovlnna trouba recepty, recepty na objet, rolka v mikrovlnné troubě, med a mikrovlnná trouba, trouby recepty, cukr a med do mikrovlnky, mikrovlná trouba recepty, pahorky z jablek, dzemy z mikrovlnne trouby, mikrovlnná trouba med, med do mikrovlnné trouby, recept na objet, med a mikrovlná trouba?, pahorek buchta

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krystal, vejce, mléko, máslo, prášek do pečiva, skořicový med, kůra pomerančová, cukr vanilkový, jablko

Přidat fotografie receptu