Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční roláda (pro inspiraci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Prxy
Moje poznámka
Velikonoční roláda (pro inspiraci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Prxy
Nejnovější recepty
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 6 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Přidáno před 7 hodinami
Uzená polévka s fazolemi a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové kuličky s ananasem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
Jednoduchý krém do cukroví, který dlouho vydrží: Je lahodný a jemný a stačí na něj jen dvě suroviny
Vaječnák bez kapky alkoholu: Typický vánoční likér báječně dochutí vanilka, hřebíček i rumové aroma
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medová srdíčka
FikAja před 55 minutami
Květáková fritáta
Wikki před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 4 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 5 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 7 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 9 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Simona Skolakova před 9 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
kimlo před 13 hodinami
Hovězí v ananasové omáčce
Milana2 před 23 hodinami
Ovesné kuličky se sušeným ovocem
kucharka-snu 10. 12. 2024 20:00
Tématické fráze:
velikonoční roláda,
zdobení velikonoční rolády,
zdobení rolád,
zdobeni rolady,
krásně nazdobená roláda,
inspirace na zdobení beránka,
inspirace zdobení velikonoční perníčky recept,
velikonočni zdobeni rolady,
inspiraci na velikonoční háčkování facebook,
jak se dela hodovacka
Suroviny:
těsto piskotové,
marcipán,
krém vanilkový,
kokos barevný
Komentáře (16)