Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořský čert v papilotce

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amalia amalia

Náročný

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 732 kJ /
892 kcal
Bílkoviny46,67 g
Tuky61,33 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 2,09 g
Sůl4,67 g
Sacharidy33,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sušená rajčata rozmixujeme s olivovým olejem, špetkou soli a s dobrou hrstí bazalky. Na pečící papír poklademe šunku, natřeme ji rajčatovo-bazalkovou směsí, na ni dáme rybu a zakryjeme další vrstvou rajčat. Krok 2: Zakroutíme do šunky a vše pevně zavineme do papíru na pečení. Konce zakroutíme, aby vznikly jakési velikánské bonbóny. Poklademe je spojem nahoru, aby při pečení tekutina nevytekla a ryba se nepřipálila. Krok 3: Pečeme 20-30 minut v troubě předehřáté na 200°C podle velikosti papilotek a výkonnosti trouby. Podáváme s jednoduchým salátem ochuceným citronovou šťávou a panenským olivovým olejem.

Zveřejněno 31. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mořský čert v papilotce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y7mV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mořský čert v papilotce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y7mV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (18)

:-))ďakujem, dievčence:-8

moc hezký recept:yes::yes::-p

Amálko, krásný recept:-):yes:+

:yes::yes:

BILKOVAI:skús to z inej ryby s pevným bielym mäsom, Ivetka, budeš mať ďalší recept;-)

Určitě by to šlo udělat i z jiné ryby, že? I když, Morský čert je Morský čert:-D:-p:yes:+1

Jana Remkova:ahoj, Janka:-))Morský vlk je iná ryba, tiež veľmi dobrá. A ten čert či ďas je veľká ryba s veľkou škaredou papuľou a takou anténkou na hlave. Vyzerá naozaj odporne, Francúzi jej hovoria aj "grenouille" - žaba... Ale mäso má skvelé:-p

Mořský čert?:-O Není to náš mořský vlk? Nebo ďas? každopádně vypadá to úžasně;-)

1974andrea:máš pravdu, Andrejka, aj ja som sa už stretla s týmto názvom

To je asi u nás tzv. mořský ďas, ne? Hezký recept:-p:yes:

magdalenka:ďakujem:-K ale už sa teším domov,asi zo mňa bude schizofrenik:-(

amalia:skvelé, užívaj si to tam...:-K

Receptík se mi líbí:-p+3:yes:

Magdalenka, mala som šťastie, rybár mi dal výbornú cenu;-)

Spagetka, morský čert je taká dobrá ryba, že čím menej prísad sa použije, tým viac vynikne jej chuť, paradajky sa pridávajú dosť často. Bibinka, možno kúpiš zmrazenú;-)Ďakujem za bodík.

Musí to byť chutné, Amálka...krásne suroviny, mne veľmi sympatické...;-)

Já našla na tuhle rybku tenhle odkaz http://www.gastroslovnik.sk/gastro-sprievodca/gast..., zajímavá úprava

Amálko, moc pěkný recept na rybku, jen nevím zda tady seženeme takové výdobytky, co máš na obrázku;-) Ale toho 1. boda máš jasnýho:yes:

Tématické fráze:
morsky cert, morsky das recept, cert morsky, mořský ďas recepty, mořský ďas top recepty, ryba čert, čert ryba, morsky cert ryba, morsky cert recepty, cert morsky recept, cert recepty, recepty cert, recept mořský ďas, ryba mořský čert, velkost čert, morský čert recept

Suroviny:
rajče sušené v oleji, šunka, olej olivový, bazalka čerstvá, sůl

Přidat fotografie receptu