Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Doba přípravy 250 min Doba přípravy: 130 min Doba tepelné úpravy: 120 min

250 min (130 min příprava + 120 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 074 kJ /
257 kcal
Bílkoviny6,94 g
Tuky0,47 g
Vláknina12,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy52,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z kostí a ostatných prísad uvaríme polievku, tak ako je každý zvyknutý. Krok 2: Ako vložku do polievky ale použijeme klasické halušky ( ako napr. na bryndzové halušky ). Krok 3: Halušky : zemiaky nastrúhame na špeciálnom strúhadle, osolíme a pridáme toľko múky, aby sme dostali hustejšie cesto. Halušky sádžeme do vriacej osolenej vody, scedíme, keď vyplávu na povrch a prepláchneme studenou vodou.

Zveřejněno 28. 9. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6B4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6B4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Merylas, už je to v pořádku, už je jen jedna;-)

Merylas a pod jakým názvem? Stejným? Mrknu se;-)

Tato polévka je zde vložená 2x.

Tématické fráze:
vepřový vývar, polévka z divočáka, veprova polivka, vepřové kosti, vývar z kostí, veprova krizova kost, vepřové morkové kosti, polévka z vepřového vývaru, polívka z kostí, veprova kost, vepřová křížová kost recepty, vepřový vývar recept, vepřová žebra polívka, vepřová morková kost, krkovice z divočáka recept, recept na vepřovou polévku, vepřové kosti v papiňáku, polévka vepřový vývar, polévka z vepřového, morkova kost veprova

Suroviny:
kosti vepřové, zelenina kořenová, cibule, česnek, pepř, sůl, brambory, mouka polohrubá, sůl

Přidat fotografie receptu