Domů
-
Recepty
-
Králík"hořčičák"
1
/
11
Králík"hořčičák"
Zpět na recept
Králík"hořčičák"
Anna Kocikova
Králík"hořčičák"
Anna Kocikova
detail hřbetu s omáčkou
Anna Kocikova
mycáček ušáček
Anna Kocikova
naporcovaný
Anna Kocikova
část použitých surovin+ naložené porce masa v marinádě
Anna Kocikova
Na másle zeskolvatíme cibuli.Z masa částečně odstraníme marinádu a maso prudce opečeme.Přemístíme do kastrolu,podlijeme vodou,přidáme marinádu a upečeme.
Anna Kocikova
Až je maso měkké,přemístíme ho bokem a uchováme v teple.Do šťávy seškrábeme ze stran kastrolu výpečky a přidáme záklechtku ze smetany a mouky.
Anna Kocikova
Omáčku 10 minut za stálého promíchávání provařujeme a pak servírujeme na talíř společně s masem a přílohou.
Anna Kocikova
detail přední nohy
Anna Kocikova
Podávala jsem se špeclema.
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující