Domů
-
Recepty
-
Roládky z králičího hřbetu
1
/
14
Roládky z králičího hřbetu
Zpět na recept
JanaDorazinova
JanaDorazinova
JanaDorazinova
JanaDorazinova
JanaDorazinova
JanaDorazinova
JanaDorazinova
JanaDorazinova
JanaDorazinova
velice ostrým nožem opatrně oddělujeme maso od žeber
Anna Kocikova
špičkou nože projíždíme kolem obratlů
Anna Kocikova
poté otočíme žebry dospod a opět opatrně,abychom tenkou masitou část neprořízli,oddělujeme maso od kosti
Anna Kocikova
u části obratlů je vrstva masa velice tenká,tam musíme zvláště opatrně nařezávat
Anna Kocikova
vykostěný plát,lehce naklepaný přes potravinářskou folii
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující