Ostrým nožem obřízneme stehen.kost a opatrně zlehka odškrábáváme maso podél kosti.Pak otočíme,obřízneme z druhé strany a dořízneme.Přes folii jemně naklepeme.
Anna Kocikova
Část surovin,marináda+ naložené maso v marinádě.
Anna Kocikova
Vepřovou blánu si rozpřostřeme na pracovní desku. Na ni rozložíme z marinády mírně okapané maso tak, aby se kraje trochu překrývaly. Osolíme,poklademe slaninou
Anna Kocikova
Opatrně zavineme do rolády a dáme zatáhnout do pávnice s osmahnutým základem.
Anna Kocikova
Vložíme do zapékací mísy a přikryté víkem upečeme.Hotovou šťávu v kastrůlku doděláme a dochutíme.
Anna Kocikova
S rýžovými nudlemi,s dušenou rýží,se šťouchaným bramborem,nebo postudenu s pečivem.
Anna Kocikova