Domů
-
Recepty
-
Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
1
/
13
Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
Zpět na recept
Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
Anna Kocikova
Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
Anna Kocikova
Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
Anna Kocikova
Použité suroviny
Anna Kocikova
Sýr podélně rozkrojíme.Jde to líp.když nůž namočíme ve studené vodě.
Anna Kocikova
Z jedné polviny opatrně vydlabeme vnitřek ve vodě namočenou lžičkou.
Anna Kocikova
K vydlabanému vnitřku přidáme vidličkou rozmačkanou nivu a utřeme.
Anna Kocikova
Pro zjemnění ještě přidáme lučinu a vše umícháme.
Anna Kocikova
Do vydlabané půlky sýra opatrně upěchujeme polovinu náplně a poklademe hrozny nakrájenými na plátky.
Anna Kocikova
Zbytek náplně si vezmeme mezi navlhčené prsty,vytvarujeme placičku a tou hrozny překryjeme.
Anna Kocikova
Takto překryté ještě opatrně prsty utlačíme a přiklopíme druhou polovinu sýra.
Anna Kocikova
Pořádně utáhneme do folie a dáme na 1-2 dny odležet do ledničky.
Anna Kocikova
Irule
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující