Domů
-
Recepty
-
Vepřový plátek v kedlubnovém krému
1
/
14
Vepřový plátek v kedlubnovém krému
Zpět na recept
Anna Kocikova
Vepřový plátek v kedlubnovém krému
Anna Kocikova
Detail na řezu masa
Anna Kocikova
Detail krému
Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova
Do masa utvoříme otvor,který vyplníme hořčicí a špalíčkem slaniny
Anna Kocikova
Maso osolíme,opepříme a ovážeme nití.Zbytek slaniny nakrájíme na drobnější kostičky a osmažíme dozlatova
Anna Kocikova
Část osmažené slaniny odložíme stranou.Ke zbytku slaniny přidáme do hrnce cibuli,orestujeme a dáme zatáhnout maso
Anna Kocikova
Kedluben nakrájíme na kostky,část nastrouháme.Zatažené maso podlijeme vodou,dáme hořčici,zasypeme kostkama kedlubny a podusíme doměkka
Anna Kocikova
Hotovou šťávu rozmixujeme,přidáme nastrouhanou kedlubnu a prohřejeme.Z masa odstraníme nitě a maso nakrájíme na porce
Anna Kocikova
Podáváme s bramborovým knedlíken,posypané osmaženou slaninou a nasekaným libečkem
Anna Kocikova
1974andrea
1974andrea
1974andrea
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující