Domů
-
Recepty
-
Vepřové ocásky v pikantní marinádě
1
/
10
Vepřové ocásky v pikantní marinádě
Zpět na recept
Vepřové ocásky v pikantní marinádě(se zářením sluníčka do talíře)
Anna Kocikova
Vepřové ocásky v pikantní marinádě s osmaženým bramborovým knedlíkem
Anna Kocikova
S osmaženým rohlíkem
Anna Kocikova
Detail
Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova
Část surovin na marinádu
Anna Kocikova
Umíchme si marinádu,ocásky opláchneme a usekneme kostnaté špičky
Anna Kocikova
Ocásky necháme nejlépe přes noc marinovat.Poté je prudce opečeme na pánvi,přendáme do zapékací mísy a výpek vypláchneme vínem
Anna Kocikova
V míse zalijeme naředěným výpekem a pečeme doměkka.Podáváme s tím,co nám chutná
Anna Kocikova
A nezbylo nic :-)
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující