Domů
-
Recepty
-
Vepřové ledvinky s rozmarýnem, utopené bílým vínem
1
/
11
Vepřové ledvinky s rozmarýnem, utopené bílým vínem
Zpět na recept
Vepřové ledvinky s rozmarýnem,utopené bílým vínem
Anna Kocikova
Detail omáčky
Anna Kocikova
Ledvinky ošetříme,namočíme a poté nakrájíme
Anna Kocikova
Nastrouháme zázvor a citronovou kůru.V kastrolu rozehřejeme máslo společně s olejem
Anna Kocikova
Cibulku orestujeme do sklovita
Anna Kocikova
Přidáme ledvinky,rozmarýn a promícháme
Anna Kocikova
Na největším hořáku na plný výkon necháme odpařit veškerou tekutinu
Anna Kocikova
Ledvinky po odpaření tekutiny
Anna Kocikova
Podlijeme vínem,přidáme kůru a zázvor a dusíme pod pokličkou 10minut
Anna Kocikova
Do měkkých ledvinek vlijeme smetanovou záklechtku,přidáme bujón a provaříme
Anna Kocikova
Podáváme s rýží,ale hodí se i houskový,nebo kynutý knedlík
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující