Domů
-
Recepty
-
Vepřový jazyk v pikantní omáčce
1
/
11
Vepřový jazyk v pikantní omáčce
Zpět na recept
Vepřový jazyk v pikantní omáčce
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova
Jazyky uvaříme doměkka,ponoříme do studené vody a následně sloupneme
Anna Kocikova
Sušená rajčata+nakrájená cuketa
Anna Kocikova
Na oleji z rajčat orestujeme cibulku
Anna Kocikova
Přidáme nakrájená rajčata
Anna Kocikova
Podlijeme vínem,dáme máslo s moukou a nakrájenou cuketu
Anna Kocikova
Přidáme plátky jazyka a cca 10 minut povaříme.Dochutíme
Anna Kocikova
A podáváme nejlépe s dušenou rýží
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující