Domů
-
Recepty
-
Pocákané broskvové řezy
1
/
12
Pocákané broskvové řezy
Zpět na recept
Dooga
oloupané broskve povaříme s cukrem
Dooga
marcipám nastrouháme na hrubém struhadle
Dooga
Smícháme všechny suroviny na těsto
Dooga
Těsto vyválíme na velikost plechu (30x40 cm)
Dooga
Přendáme na plech vyložený pečícím papírem
Dooga
pudink pokryjeme folií, aby se neudělal škraloup
Dooga
pudink smícháme se zakysanou smetanou
Dooga
pudink vylijeme na těsto a poklademe osminkami broskví
Dooga
posypeme nasekanými ořechy
Dooga
z cukru a citronové šťávy si uděláme polevu
Dooga
moučník polevou pocákáme
Dooga
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující