Domů
-
Recepty
-
Kečup“cibuláč“z papiňáku
1
/
7
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Zpět na recept
Kečup"cibuláč"z papiňáku
Anna Kocikova
Z uvedeného množství surovin připravíme 2,8litru hustého kečupu
Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova
Do papiňáku dáme pokrájenou zeleninu,koření,sůl a ocet a vaříme 20minut.Poté ponorným mixérem rozmixujeme na hustou kaši
Anna Kocikova
Rozmixovanou zeleninu propasírujeme do většího kastrolu přes husté síto
Anna Kocikova
Kastrol dáme na sporák a na největší plotýnce na plný výkon za stálého promíchávání necháme mírně odpařit.Pomocí trychtýře horké plníme do lahví a zavíčkujeme
Anna Kocikova
Díky cibuli a mrkvi je kečup dostatečně hustý, nemusí se dlouho redukovat na sporáku
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující