Domů
-
Recepty
-
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
1
/
9
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Zpět na recept
Vepřový ocásek uzený,v zelenině dušený
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Detail chutné šťávy
Anna Kocikova
Použité suroviny nakrájíme,orestujeme mrkev s celerem a cibulí,poté přidáme plátky česneku a krátce osmahneme
Anna Kocikova
Přidáme papriky,promícháme,položíme plátky masa,dáme omáčku a rajčat.šťávu a podusíme.Maso dáme stranou a zeleninu rozmixujeme.
Anna Kocikova
Rozmixovanou zeleninu ochutíme bylinkami,dle potřeby solí,vložíme prohřát maso a podáváme např.se špagetami
Anna Kocikova
Suroviny na vývar zalijeme studenou vodou a uvaříme .
Anna Kocikova
Vývar přecedíme,dochutíme a podáváme
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující