Do masa vytvoříme ostrým nožem otvory,které naplníme slaninou a rozmarýnem.Maso utáhneme nití
Anna Kocikova
Na pomaštěnou folii dáme část zeleniny s nasekanou bylinkou a položíme opepřené maso
Anna Kocikova
Maso posypeme nasekaným zbytkem bylinky a posypeme druhou částí zeleniny
Anna Kocikova
Pořádně zabalíme do potravinářské folie a dáme přes noc do lednice.Další den maso z folie vybalíme
Anna Kocikova
Na oleji a slanině zesklovatíme cibuli,vložíme maso i se zeleninou a prudce opečeme.Podlijeme vodou,okořeníme a dusíme doměkka.Maso vytáhneme a nakrájíme
Anna Kocikova
Šťávu nahrubo rozmixujeme,dochutíme kořením a plátkem másla a podáváme s plátky masa a s kuskusem
Anna Kocikova