Domů
-
Recepty
-
Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku
1
/
8
Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku
Zpět na recept
Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Žampion na řezu
Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova
Nakrájené hříbky podusíme a do vychladlých zamícháme vejce,bylinky a koření
Anna Kocikova
Na zrůžovělý špek přidáme kolečka pórku,zakápneme omáčkou,podlijeme vodou a vyskládáme naplněné žampiony
Anna Kocikova
Zakryjeme polkičkou a dusíme 20minut.Před koncem přidáme plátek másla
Anna Kocikova
Do hnízdečka z bramborkaše dáme špekovo pórkový sosík a položíme žampiony
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující