Domů
-
Recepty
-
Marocká kuchyně - směs koření RAS AL HANOUT
1
/
15
Marocká kuchyně - směs koření RAS AL HANOUT
Zpět na recept
hotová směs RAS AL HANOUT
arrefeena
půl lžičky mletého hřebíčku
arrefeena
půl lžičky kajánského pepře
arrefeena
2 lžičky mletého nového koření
arrefeena
2 lžičky mletého římského kmínu
arrefeena
2 lžičky mletého zázvoru
arrefeena
2 lžičky mleté kurkumy
arrefeena
2 lžičky mletého černého pepře
arrefeena
2 lžičky mletého kardamomu
arrefeena
3 lžičky mleté skořice
arrefeena
3 lžičky mletého koriandrového semínka
arrefeena
6 lžiček mletého muškátovho oříšku
arrefeena
smíchat
arrefeena
skladujte v uzavřené krabičce
arrefeena
odměrky na koření osmina lžičky...až 1 lžíce
arrefeena
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující