Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chléb s bylinkama a česnekem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 662 kJ /
2 787 kcal
Bílkoviny81,48 g
Tuky53,35 g
Vláknina42,47 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 3,27 g
Sůl8,08 g
Sacharidy481,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekárne dáme najprv tekuté ingrediencie, potom sypké. Krok 2: Pečieme na základnom programe.

Zveřejněno 14. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chléb s bylinkama a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82Rl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chléb s bylinkama a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82Rl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Papričko, taky je to můj první chlebík, a to jsem se po dvojitém nezdaru zařekla, že prostě do něj už nejdu. Jak jsem to tu tak četla a viděla tak jsem si řekla:budu to dělat tak dlouho, dokud se to nenaučím a ejhle na potřetí se bochánek zdařil a teď už se bát nebudu,už to mám vychytaný a zvedla jsem si tím kuchařské sebevědomí.:-D:-))

Špagi a Bibi jste 1 :-p:yes::yes: Krásný bochníčky máte. K tomu jsem se ještě nedopracovala.

Bibi :yes::yes:

vybusna, od Těba ma to naozaj velmi těší a ja som taká rada, ako Venclovský čo preplával La Mansch. To to vyzerá ta slovenčina,čo?:-O;-):-D:-))

bibi...ten chlieb ale je fesak...to sa ti fakt podaril

Tejajo, chleba je opravdu moc dobrej, stačí úplně s máslem a posolit, nic jiného:-p. Dala jsem trochu drceného kmínu místo šalvěje- ta došla, tak musím koupit, budu ho péct zase! Dávám bodíka a přidávám 2 fotky.;-):yes:

Jupííííííí, mám velikou radost.:-D:-)):-),poprvé v životě se mi povedl chleba:-!:-!:-!Asi se z toho pominu:-O Přispěla k tomu špagetka, která mi vysvětlila, kde může být u mě chyba při pečení. Vzala jsem si její slova k srdci a vyplatilo se to;-) Až vychladne, dám sem fotku.:-p

Já jsem na ten chleba úplně "volšová" a nevím kde dělám chybu.Měla jsem ho děsně připečenej k pekáči, až jsme ho museli odtrhnout a tím pádem se nám roztrhl a k tomu se ještě splacatěl. Pekla jsem horkovzduchem, v troubě vodu, chleba jsem potírala a když jsem ho dávala péct, byl krásnej. No jíme ho, on je i tak moc dobrej. Ale pekla jsem ho 50 minut a 10 minut nechala ve vypnuté troubě. Že by to bylo moc? Holky poraďte prosíííím, tak mě to mrzí..bééé;-(:-((

Bibi, já vždycky tvar šišky, tedy spíš veky, a můžuti říct, že se už s... a dělám opět:-p;-):yes:

špagetko, půjdu dělat ten chleba a chtěla bych vědět, jestli děláš veku, nebo kulatej pecen? Já to z Tvé suprfotky nějak nemůžu rozluštit.;-):-D

Jani moje je ta 2.fotka

Jani, určitě ne, prohlídni si to pořádně, je to akorát!!!!!

spagi, vypadá nádherně! Ale mám dojem, že to chtělo ještě pár minutek, nebo se pletu? Taky jsem to dělala kdysi v pekáčku a byl krásný na povrchu, nádherná barva,ale uvnitř to ještě malinko chtělo. Ten tmavý vypadá úžasně:-p

3paget, tak díky a ještě jednou díky tejaje, neboť mě její chlebík vyprovokoval k upečení.Kontrolovala jsem teď ingredience, mám tu všechno, tak jdu na něj hned zítra, aby byl úplně čerstvý, dneska k večeři dojídáme a máme ještě ty šátečky. Fakt se na něj těšíííím, tak mi prosím držte palečky!!!;-):-D

Laďka, díky za foto. Nám ten chlebík chutí, tie bylinky a cesnak tam urobia svoje;-)

Bibinko - napsala jsem to hned po Terezce - cca po 15 minutách potírám slanou vodou, takže během těch 40 min tak 3krát - ale důkladně;-) a hlavně,a by oschnul při tom dojití, tedy už při vypnuté teplotě, už jsem ochutnala a ;-);-):-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Špagetko, panebože, Ty jsi mě tak nalákala a když ho ještě vidím na té fotce, jak má tu lesklou a hnědou kůrka, že ho teda udělám a budu doufat, že se ni tentokrát povede (byl by to můj první chlebík). Prosím Tě potíráš ho něčím, kolikrát? Já mám s troubou ten samej problém, musím otáčet plechy, vzadu peče víc. Péct budu taky na horkovzduch. To jsem na to ale fakt zvědavá, jestli to budu mít k jídlu:-O;-):-p

Tak jsem ho upekla - pekárnu nemám,takže klasicky kvásek a mísit ručně, je výborný, napíšu své rozdíly: použila jsem: 170 g mouky - chlebová hladká směs, 130 g žitné tmavé, 200g špaldovky - byly to zbytky, potřebovala jsem je zužitkovat. Pekla jsem v troubě na 200°C horkovzduchem, dovnitř jsem dala hrnek s vodou a pekla 40 min. - potřela jsem vždy cca po 15 min.slanou vodou. Já musím asi v půlce pečení pekáč otáčet, trouba zezadu i vzduchem peče víc. Po 35 min.jsem vypla teplotu a nechala při větráku dojít asi 10 min.Ještě něco - při mísení jsem si tentokrát vypomohla i rukama, nechtěla jsem na to naprskat moc bacilů ;-),ještě mi není nejlíp, ale šlo to výborně.:-D

Jasně Jani, v pekáčku

sapgi, v čem to pečeš, v pekáčku?

Prima Terezko, zrovna mě manžel přesvědčoval, že bych mohla upéci nějaký jiný chlebík než se semínky, takže si na něj jdu zadělat:-p;-):yes:

Tématické fráze:
trhany chleba, trhaný česnekový chleba, bylinky do chleba, trhaný chléb recept, trhaný chléb, chyby při pečení chleba, pečený chleba s česnekem, pečený chléb s česnekem, roztrhl se mi chleba, bylinky na chleba, chleba z mouky špaldovky, domácí jednoduchý chléb že spaldovky, recepty s bylinkama, trhaný bylinkový chléb, trhaný na chleba, trhaný bylinkový chléb recept, trhaný chleba recepty, trhaný bylinkový chlebík, trhací chléb s medvědím s česnekem, domácí chleba cesnekovy

Suroviny:
voda, olej, sůl, česnek, smetana zakysaná, mouka hladká, mouka celozrnná, šalvěj sušená, rozmarýn sušený, sušená bazalka, droždí

Přidat fotografie receptu