Domů
-
Recepty
-
Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí
1
/
11
Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí
Zpět na recept
Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí
Anna Kocikova
Detail
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Rozmrazené žlázy opláchneme, rozřízneme a nakrájíme na nudličky.
Anna Kocikova
V širším kastrolu na rozehřátém oleji orestujeme společně slaninu s cibulí a kmínem
Anna Kocikova
Po 3minutách přidáme žlázy, zasypeme paprikou, promícháme a restujeme další 3minuty, než začnou pouštět tekutinu
Anna Kocikova
Poté přidáme rozdrobený bujón, zelí, trochu pepře
Anna Kocikova
Promícháme a od pokličkou dusíme ve vlastní šťávě přibližně 20minut, dokud není zelí měkké
Anna Kocikova
Na závěr přidáme česnek, vodu se škrobem a vaříme 2minuty
Anna Kocikova
Podáváme s těstovinou,nebo s vařeným bramborem
Anna Kocikova
Příloha-tarhoňa,vařená 13 minut ve vodě s kurkumou
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující