Domů
-
Recepty
-
Hovězí roláda na hlívě ústřičné
1
/
11
Hovězí roláda na hlívě ústřičné
Zpět na recept
Hovězí roláda na hlívě ústřičné
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Detail masa na řezu
Anna Kocikova
Detail šťávy
Anna Kocikova
Část použitých surovin
Anna Kocikova
Z masa utvoříme plát
Anna Kocikova
Plát masa rozevřeme do tvaru otevřené knihy.Přes folii naklepeme a ochutíme náplní
Anna Kocikova
Zavineme do rolády,utáhneme nití a na oleji prudce zatáhneme.Vyndáme z hrnce a ve výpeku orestujeme cibuli
Anna Kocikova
Přidáme hlívu a necháme orestovat.Do hrnce dáme podložku na ni roládu,podlijeme a dáme bujón
Anna Kocikova
Pod tlakem vaříme doměkka.Maso a část hlívy vyndáme z hrnce a zbytek rozmixuje.Do šťávy dáme nazpět hlívu a ohřejeme
Anna Kocikova
Z masa odstraníme nitě,maso nakrájíme na plátky a podáváme s tarhoňou,nebo s rýží
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující