Bezlepkové mussli č. 2
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 452 kJ / 2 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,30 g |
Tuky | 20,74 g |
Vláknina | 69,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 432,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové mussli č. 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7nY
Moje poznámka
Bezlepkové mussli č. 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7nY
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 16 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 34 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 4 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 14 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 14 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 16 hodinami
Tématické fráze:
pečené mussli,
recept čokoládové mussli,
makové mussli,
mussli,
bezlepkové mussli,
co z mussli,
recepty dieta č.2
Suroviny:
vločky bezlepkové,
vločky rýžové,
vločky pohankové,
sušené banány,
rozinky,
semínka lněná,
semínka slunečnicová,
brusinky,
mandle,
med,
jablko
Komentáře (1)