Domů
-
Recepty
-
Vepřová krkovice plněná česnekem
1
/
8
Vepřová krkovice plněná česnekem
Zpět na recept
Vepřová krkovice plněná česnekem
Anna Kocikova
Detail masa na řezu
Anna Kocikova
S kedlubnovým zelím
Anna Kocikova
Jako nářez postudenu
Anna Kocikova
Do masa vytvoříme hluboké otvory,které osolíme a naplníme stroužky česneku.Maso zajistíme nití pro držení tvaru
Anna Kocikova
Naplněné maso dáme přes noc do marinády.Poté ho osušíme,orestujeme a dáme s marinádou upéct doměkka
Anna Kocikova
Z masa odstaníme nitě a maso naporcujeme
Anna Kocikova
Konzumujeme teplé,nebo postudenu druhý den nakrájené na tenké plátky
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující