Domů
-
Recepty
-
Vepřová plec na citrusech a citronovém pepři, připraveno v papiňáku
1
/
8
Vepřová plec na citrusech a citronovém pepři, připraveno v papiňáku
Zpět na recept
Vepřová plec na citrusech a citronovém pepři
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Detail
Anna Kocikova
Maso okořeníme a dáme do sáčku s marinádou
Anna Kocikova
V uzavřeném sáčku uložíme do lednice.Poté maso na másle osmažíme a dáme na připravený alobal
Anna Kocikova
Marinádu dáme do výpeku,přidáme šťávu,dochutíme a převařené malijeme k masu.Alobal uzyvřeme a dáme na pařák
Anna Kocikova
Po 25min.hrnec otevřeme,šťávu na pánvi zredukujeme a maso nakrájíme na porce
Anna Kocikova
Na talíři přelijeme hustější šťávou.Podávala jsem s papiňákovými bramborami,které jsem po zhotovení ušťouchala
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující