Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka na poslední chvíli

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 084 kJ /
737 kcal
Bílkoviny21,96 g
Tuky66,02 g
Vláknina7,40 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,22 g
Sacharidy10,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hrnce vložíme pokrájenou slaninu, necháme ji osmažit. Krok 2: Pak přidáme drobně pokrájenou cibuli a jemně nastrouhanou zeleninu. Krok 3: Osmahneme a přidáme hrubou mouku. Za stálého míchání ji restujeme do zlatova. Krok 4: Na mouku vyklepneme vejce a znovu mícháme, až nám vznikne vaječná jíška. Krok 5: Tu zalijeme horkou vodou, promícháme, přidáme masox. Krok 6: Provaříme a dosolíme dle chuti. Krok 7: Opepříme a ozdobíme petrželkou.

Zveřejněno 6. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka na poslední chvíli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xBOq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka na poslední chvíli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xBOq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Takové rychlovky ráda vařím a jsou i dobré:-p;-) K petrželce přidávám i libeček

Tématické fráze:
polévky recepty, recepty polévky, porkova polévka na italsky spusob, recepty na polévky

Suroviny:
slanina anglická, mrkev, celer, cibule, mouka hrubá, vejce, sůl, pepř, masox, voda, petrželka

Přidat fotografie receptu