Domů
-
Recepty
-
Jehněčí na česneku a dobromysli
1
/
8
Jehněčí na česneku a dobromysli
Zpět na recept
Jehněčí na česneku a dobromysli
Anna Kocikova
Detail masa na řezu
Anna Kocikova
Detail šťávy
Anna Kocikova
Do upraveného masa prořízneme otvory a naplníme česnekem.Maso utáhneme provázkem, ze všech stran vetřeme zázvor a olej a nejlépe přes noc uložíme do lednice.
Anna Kocikova
V kastrolu rozehřejeme olej s máslem, odpočaté maso prudce po všech stranách opečeme a z kastrolu vyndáme na talíř.
Anna Kocikova
Nakrájíme cibuli a zbytek čeneku,ve výpeku orestujeme,vložíme maso a podlijeme
Anna Kocikova
Osolíme,přidáme dobromysl a dusíme doměkka.Nakrájíme na porce a podáváme
Anna Kocikova
Na přílohu se hodí například uvařené brambory,rozšťouchané s horkou smetanou a cibulovou natí
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující