Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová pánev s mletým masem, špenátem a sterilovanými rajčaty

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karol89 Karol89

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 792 kJ /
1 862 kcal
Bílkoviny100,27 g
Tuky109,24 g
Vláknina29,50 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 1,99 g
Sůl5,10 g
Sacharidy106,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme, nakrájíme na střední kostky a dáme vařit do mírně osolené vody. V hluboké pánvi si rozpálíme olivový olej a osmahneme na něm nahrubo nasekanou červenou cibuli. Přidáme mleté maso, rozdělíme ho vařečkou, aby nevytvořilo hrudky, a necháme ho zatáhnout. Krok 2: Jakmile se maso zatáhne, přidáme prolisované stroužky česneku a špenát. Zamícháme a přiklopíme pokličkou, dusíme dokud špenát nezmenší svůj objem. Krok 3: Pak přidáme sterilovaná rajčata a pod pokličkou vše společně dusíme přibližně 20 minut. Nakonec osolíme podle chuti a přidáme uvařené brambory. Zamícháme a můžeme podávat.

Zveřejněno 9. 12. 2015

Poznámka autorky Karol89

Špenát může být samozřejmě i mražený.

Rajčata mohou být celá nebo sekaná a samozřejmě i čerstvá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová pánev s mletým masem, špenátem a sterilovanými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AgEl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová pánev s mletým masem, špenátem a sterilovanými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AgEl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bramborove noky s špenatem a mletym masem

Suroviny:
brambory, olej olivový, cibule červená, česnek, maso mleté, špenát listový, rajče sterilované, sůl himalájská

Přidat fotografie receptu