Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso z mladého býčka na celeru

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 5-6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 696 kJ /
1 600 kcal
Bílkoviny235,66 g
Tuky45,82 g
Vláknina36,75 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 900 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy49,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli, česnek a celer oloupejte a očistěte. Cibuli nakrájejte nahrubo, celer na kostky a česnek na plátky. Krok 2: Ve větším hrnci rozpalte máslo a pozvolna orestujte cibuli, přidejte celer a společně restujte, asi tak půl hodiny. Krok 3: Přidejte na větší kostky nakrájené maso, opékejte ze všech stran. Když je maso zatažené, přidejte koření, zamíchejte. Podlijte vodou, aby bylo maso zcela ponořené, přiklopte a duste doměkka. Já dusila v tlakovém hrnci 30 minut. Krok 4: Když je maso měkké, vyndejte bobkový list a nové koření, vyhoďte. Pokud chcete, můžete maso z hrnce vyndat a rozmixovat šťávu se zeleninou. Tím vznikne krásně hustá omáčka. Krok 5: Servírujte s quinoiou, bramborami, kaší, pečenými brambory, bulgurem, zkrátka co máte rádi.

Zveřejněno 20. 6. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso z mladého býčka na celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Nnn

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso z mladého býčka na celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Nnn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
hovězí z mladého bycka, hovězí z mladého býčka recept, mladý býček, hovězí kýta z mladého býka, jaké je maso z bycka, z mladeho bycka, hovězí kýta z mladého býčka recept, mladý býček recepty, co uvařit z mladého býčka, hovězí maso na celeru, maso na celeru, hovězí kýta z mladého býčka, mladý býček gulas, hovezi z bycka, hovězí mladý býček, kyta z bycka, recepty z býčka, mladý býček maso recepty, maso z mladeho bička, hovězí zadní z mladého býčka

Suroviny:
maso hovězí, celer, cibule, česnek, kmín drcený, koření adžika, paprika sušená uzená, koření nové koření, bobkový list, ghee, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu