Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí řízky jako utopenci

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve svaříme nálev - vodu a ocet + koření přivedeme k varu a asi 3 minuty mírně povaříme. Odstavíme a vhodíme cibuli nakrájenou na půlkroužky, necháme zchladnout. Krok 2: Rybí řízky vyskládáme do vhodné nádoby (sklo, porcelán, keramika - nedoporučuju hliník ani plast) a zalijeme zchladlým nálevem. Uzavřeme a dáme do chladna. Za 7-10 dní můžeme ochutnávat, podávám s čerstvým chlebem.

Zveřejněno 22. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí řízky jako utopenci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BYyJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí řízky jako utopenci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BYyJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Já mám nálev připravený kapra ve sklenících,ten cukr jsem přidala ;-)

Nějak autorce vypadl z nálevu cukr :-O

Koubkova: Nevypadl, nedávám ho, nevidím důvod ;-)

Zobrazit starší odpověď

Také děláme <3:yes:

Vyzkouším, kapr je v lednici, tak ho obalíme a pak naložíme :yes:
Zítra jede rybář znovu lovit :-?, tak si počkám, co chytne mudrlant ;-), recept jsem si vytiskla, podám informaci po konzumaci:-)

No jo, no..., jedno je kolečko u trakaře, ale rybích pečenáčů není nikdy dost;-)

Neumím si to představit, takže mi nezbývá nic jiného, než to vyzkoušet. Kaprů mám teď pravidený přísun a rozhodně se mladým zavděčím ;-);-)

To vždy připravoval můj otec, vášnivý rybář, ze zbytku štědrovečerních kaprů, moc mi to chutnalo:yes:

hosta: Nádherná představa :-):yes:

Zobrazit 2 starší odpovědi

Také je děláme jsou to vlastně pečenáče:yes:https://www.toprecepty.cz/recept/9164-kapri-pecena...

zizala: to jo ty kosti je výhoda:yes::yes::yes:je to dobrota:yes::yes::yes:

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
smažený kapr v kyselém nálevu, rybí řízky, naložené rybí řízky, rízky z kapra, utopenci z kapra, kapří utopenci, kapří řízky, smažený kapr v nálevu, rybí rizek, kapří řízky v nalevu, nalozeni kapra na kyselo, rybi rizky naložené, řízky z kapra v nálevu, řízek z kapra, utopenci z kapra recept, rybí řízek v kyselém nálevu, co se zbytky smaženého kapra, pikantni řizek z kapra, smazene rybi file jako utopenci, řízky z kapra do octa

Suroviny:
kapr, cibule, ocet, voda, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl,

Přidat fotografie receptu