Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zimní chlebík z DP

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 574 kJ /
2 049 kcal
Bílkoviny63,83 g
Tuky12,43 g
Vláknina46,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy384,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté - sypké, droždí a kvásek nahoru na mouku. Krok 2: Použijeme program Celozrnný chléb. Po upečení chleba z formy vytáhneme a necháme vychladnout na mřížce.

Zveřejněno 19. 12. 2016

Poznámka autorky cathleen

Nadýchaný chleba, ve střídě tečkovaný kousíčky otrub.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zimní chlebík z DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YDM9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zimní chlebík z DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YDM9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Pěkný:-D:yes:

Krásný chlebík :yes:

:yes:vypada skvěle

Suroviny:
pivo světlé, voda, otruby pšeničné, mouka žitná chlebová, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, kvas žitný, kmín celý, droždí

Přidat fotografie receptu