Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí závitek plněný vinnou pěnou

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 371 kJ /
1 523 kcal
Bílkoviny39,82 g
Tuky136,35 g
Vláknina14,30 g
Cholesterol 401 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,08 g
Sacharidy30,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí a česnekovou pastou. Poklademe plátky slaniny. Krok 2: V misce uděláme náplň. Vnitřek vinné klobásy vymačkáme ze střívka, smícháme se solí, pepřem, žloutkem a smetanou. Rozmixujeme a dáme na připravený hovězí plátek. Krok 3: Maso svineme a svážeme nití. Krok 4: V kastrolu orestujeme nakrájenou cibuli do hněda a přidáme závitky. Orestujeme ze všech stran, podlijeme a dusíme do měkka. Krok 5: Nakonec omáčku zahustíme a podáváme s bramborovou kaší.

Zveřejněno 12. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí závitek plněný vinnou pěnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KlE8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí závitek plněný vinnou pěnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KlE8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
plněné hovězí závitky, plněný hovězí závitek, závitek z hovězího, hovězí závitek, hovězí s pene, kuřecí závitky plněné vinnou klobásou, hovězí plněné závitky, hovezi zavitky plnene cesnekem, hovězí platek plněny zelím, hovězí plátek plněný zelím a klobásou, hovězí závitek plněný

Suroviny:
plátek hovězí, klobása vinná, žloutek, smetana, sůl, pepř, slanina, hořčice, pasta česneková, cibule, brambory, mléko, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu