Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Gismousek Gismousek

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 218 kJ /
2 681 kcal
Bílkoviny111,46 g
Tuky78,62 g
Vláknina16,72 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 2,62 g
Sůl6,44 g
Sacharidy375,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou cibulku opečeme s mletým masem, osolíme a opepříme. Rýži vaříme podle návodu a pak smícháme s mletým masem.
Broskve slijeme (nálev dát stranou) a nakrájíme na plátky. Krok 2: Do pekáčku vrstvíme střídavě směs s mletým masem a broskve, poslední vrstva jsou broskve. Krok 3: Kečup, smetanu a nálev z broskví svaříme, promícháme a nalijeme na nákyp.
Zapékáme 20 min při 200°C (horkovzdušná trouba), broskve nesmí zhnědnout.

Zveřejněno 15. 3. 2017

Poznámka autorky Gismousek

Pokud nemáte kari kečup, vezměte normální a přidejte kari.

Pokud máte rádi sušenou cibulku, zkuste maso samotné opéct a pak přidat pouze sušenou cibulku, je to také výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWvx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWvx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Nákyp je lehké nadýchané zapečené jídlo a jeho hlavní přísadou je sníh z bílků zašlehaný do husté omáčky nebo kaše.
Toto není nákyp ;-)

Tématické fráze:
rýže s mletým masem, zapecena rýže s masem, zapekaná rýže s mletým masem, zapecene testoviny s broskvi, rýže zapečená s masem

Suroviny:
maso mleté, rýže, cibule, broskve, kečup sladký, smetana ke šlehání, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu