Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémové rizoto s hříbky

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 683 kJ /
880 kcal
Bílkoviny59,20 g
Tuky20,34 g
Vláknina11,38 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,29 g
Sacharidy109,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na plátky nakrájené hříbky uvaříme v osolené vodě. Krok 2: Jemně nakrájenou cibulku spolu s rýží opražíme na sucho v hrnci. Když rýže mírně změní barvu, trochu podlijeme kuřecím vývarem. Přidáme nakrájený tymián, kadeřávek a vaříme. Často mícháme a postupně přidáváme další kuřecí vývar a vývar z hříbků. Krok 3: Když je rýže uvařená, mělo by v hrnci být ještě zhruba 0,5 hrnku vývaru. Do horké rýže vmícháme tavený sýr. Se sýrem už nevaříme, jen přiklopíme poklicí a necháme dojít. Krok 4: Rizoto rozdělíme na talíře. Navrch naskládáme hříbky a kolem ozdobíme hoblinkami tvrdého sýru.

Zveřejněno 2. 6. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémové rizoto s hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WEPv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémové rizoto s hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WEPv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
italské rizoto s hřibky, rizoto s hříbky, krémové rizoto, kremove rizoto s zampiony, rizoto z hříbků, smetanové rizoto s hribky, kremove hříbkové rizoto, risoto s hribky, recept na rizoto, hříbkové krémové rizoto, smetanové krupito, hříbky, smetanové krupoto, kremové rizoto recept, smetanové krupoto s s s parmazánem, risoto s hříbkama, rizoto s s hříbky, italské rizoto s hříbky smetaně, krémové rizoto s taveného sýra, rizoto s hříbkama

Suroviny:
houba hřib, sýr nízkotučný, sýr tavený, rýže, cibulka jarní, tymián, kadeřávek, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu