Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí karbanátky v láku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gallischek gallischek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 333 kJ /
1 036 kcal
Bílkoviny189,32 g
Tuky17,99 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 1,03 g
Sůl3,67 g
Sacharidy27,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Umeleme filety. Krok 2: Do misky přidáme veškeré koření a pomleté filety. Vše řádně pomícháme, uděláme karbanátky a obalíme ve strouhance. Krok 3: Karbanátky opečeme na oleji. Krok 4: Vychladlé karbanátky klademe s nakrájenou cibulí ve vrstvách do sklenice. vše zalijeme lákem a necháme uležet 2 dny.

Zveřejněno 5. 6. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky v láku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lyRr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky v láku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lyRr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
lák na karbanátky, lak na rybí karbanátky, rybí karbanátky v nálevu, recept na rybí karbanátky v nálevu, lak na ryby, recepty rybi karbanatky v nalevu, rybí karbenátky v láku, lak na karbanátky recept, rybí karbanátky nálev, lak na rybi karbenatky, nakládané rybí karbanátky v laku, lak na karbenátky, koreni do karbanatku, rybi karbenatek v laku, rybí karbanátky v nálevu recept, lak do rybich karbanátků, nálev na rybí karbanátky, top recepty rybí karbenátky v nalevu, ryby karbenatky postup, rybi karbenatky v laku recepty

Suroviny:
filé, strouhanka, žloutek, cibule, sůl, koření, majoránka, voda, ocet, bobkový list, koření hřebíček, koření nové koření, omáčka worcesterová, feferonka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu