Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 106 kJ / 3 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,97 g |
Tuky | 274,62 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 168,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý chlebíček nebo bábovka se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9zG4
Moje poznámka
Rychlý chlebíček nebo bábovka se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9zG4
Nejnovější recepty
Dušené hovězí kostky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Linecká srdíčka II
Přidáno před 14 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 17 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí pikantní směs
Jan Nemec před 14 sekundami
Borůvkové muffiny
tara23 před 40 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
tara23 před 45 minutami
Čínské smažené nudle s kuřecím masem
Adrii před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 1 hodinou
Kapustový prejt
magdalenka před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 3 hodinami
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 5 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 12 hodinami
Tématické fráze:
bábovka se sušenými švestkami,
maková bábovka se sušenými sušenými švestkami,
bábovka z datlí
Suroviny:
vejce,
olej rostlinný,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
čokoláda hořká,
švestky sušené,
mléko,
rum,
cukr moučkový,
Komentáře