Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecký hrášek

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lukas

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do kastrolu dáme olivový olej, přidáme na kostičky nakrájené brambory a mrkev. Opékáme do zlatova. Krok 2: Přidáme cibuli a česnek, zmírníme oheň. Přidáme hrášek, rajčata, část kopru, část petržele, hrnek vody, sůl a pepř. Dusíme pod pokličkou půl hodiny. Krok 3: Po půl hodině přidáme zbytek kopru a petrželové natě, sundáme ze sporáku a nakonec nalijeme olivový olej. Podáváme s fetou.

Zveřejněno 4. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řecký hrášek

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GJ5K

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řecký hrášek

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GJ5K

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty hrasek, řecký hrách, hrášek na česneku, hrasek po recku s fetou, hrášek s mrkví po řecku, hrášek recepty, řecké fazolky cibule mrkev brambory, rajčata, hrasek na recky zpusob, řecký olej

Suroviny:
olej olivový, brambory, mrkev, cibule, česnek, hrášek, rajče, kopr, nať petrželová, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu