Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 208 kJ /
767 kcal
Bílkoviny128,87 g
Tuky21,70 g
Vláknina2,18 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,14 g
Sacharidy13,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety osušíme, osolíme a na hodinku je necháme odležet v marinádě, kterou jsme umíchali z jogurtu, hořčice, rozetřeného česneku a nasekaných lístků bylinek dle chuti, kterou jsme na ně nanesli. Krok 2: Pak filety z marinády vyndáme, necháme okapat, protáhneme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a ihned smažíme z obou stran dozlatova v pánvi s rozpáleným olejem. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší, vařeným bramborem...

Zveřejněno 20. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xAKq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xAKq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybí file v jogurtovo sýrové krustě, rybí filé v hořčicové krustě

Suroviny:
filet rybí, jogurt bílý, hořčice dijonská, tymián, česnek, sůl, vejce, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu