Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované vepřové maso

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Stana_K Stana_K

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 501 kJ /
598 kcal
Bílkoviny72,82 g
Tuky24,82 g
Vláknina2,68 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,70 g
Sacharidy19,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme všechny sypké a tekuté suroviny. Krok 2: Maso osolené z obou dvou stran vložíme do marinády alespoň na 1 den. Krok 3: Osmahneme nejlépe na prudkém oleji z každé strany cca 2-3 minutky.
Můžeme podávat s bramborem, bramborovou kaší či těstovinami, díky kterým vyniká chuť tohoto kořeněného masa.

Zveřejněno 7. 7. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované vepřové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PoP1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované vepřové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PoP1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
marinované vepřové maso, nej recepty z vepřového masa, marinovane maso, vepřové maso recepty, jak marinovat maso, marinovane maso na minutky, jak marinovat maso recepty, vepřové maso marinované, recepty na vepřové maso, kdy maso marinovat, nej z vepřového masa, nej-recepty vepřové maso, marinované vepřové, marinovat vepřove maso, recept na marinované vepřové maso, marinovana vepřového masa, co s marinovaným masem, marinovat maso, marinovaná vepřove maso recepty, marynovane na maso

Suroviny:
plec vepřová, hořčice, koření adžika, paprika, tymián, kečup sladký, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu