Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

minutkyalahudky

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 100 kJ /
980 kcal
Bílkoviny28,50 g
Tuky90,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,75 g
Sacharidy14,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jdete nakoupit suroviny, pokud je máte, čtete 2. krok. Krok 2: Uvaříte těstoviny podle přípravy na obalu a nakrájíte sýr. Krok 3: Z těstovin slijete vodu a necháte je v hrnci. Přidáte smetanu a sýr, pořádně mícháte do zhoustnutí. Krok 4: Dáte na talíř a můžete podávat.

Zveřejněno 23. 7. 2018

Poznámka autora minutkyalahudky

Tento recept má rád každý, kdo ho ochutnal, určitě zabodujete.

Hodně štěstí při vaření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/loKr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/loKr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Tak za me by ten recept mel fungovat vicemene s jakymkoliv tucnejsim syrem, jen bych nechala syry pomalu rozpustit ve slehacce, smetana se lehce zredukuje, syry ji zahusti a az pak pridala testoviny a pripadne upravila konzistenci kapkou vody z testovin.

Eja57: No, prostě jsem chtěla zkusit (soutěžní) recept, měla jsem tu zbytky zmíněných sýrů, příště budu chytřejší, protože to opravdu nefungovalo, vlastně to bylo na vyhození, nu :-( Děkuji za radu, nj, jak říkává můj manžel, MB - slušně řečeno, mladá a nezkušená :-D

Domidany: až teď jsem si všimla v diskusním příspěvku autorky " slijeme z těstovin vodu, přidáme smetanu a sýr a vaříme do zhoustnutí":-O....:-O
Určitě ne ani eidam ani mozzarella...vytvoření koule je skoro jisté....čedar, parmezán, gorgonzola určitě lepší volba. Já osobně zahřeji smetanu skoro k varu, přidám nastrouhaný sýr, na mini teplotě míchám do rozpuštění a přidám uvařené těstoviny. Promíchám, přiklopím a nechám chvíli "usadit".

Za mě ne :no: Nepovedlo se. Myslím, že by v receptu alespoň mělo být uvedeno, s jakými sýry to máte ozkoušené. A ne jen polotvrdý / tvrdý...Tučný eidam, mozzarela - nešlo to. Ze sýru se stala koule uprostřed hrnce, kterou ani čas nerozpustil...:-D Fotku přidávám, ale čím chlubit se nemám.

To "bez pečení v troubě " jsem sice nějak nepochopila....ale jinak hezký a maximálně jednoduchý recept - a variabilní podle použitého sýra ( s gorgonzolou to bude jiné než s parmezánem), za mne :yes: za vyloučení taveňáku....
Bazalka určitě ano.

minutkyalahudky: no jsou to normalni testoviny se syrovou omackou :) ten nazev taky nechapu. Tuto upravu testovin mam nejradsi s cedarem.

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
těstoviny se syrem, těstoviny se sýrem recepty, recepty parmesan smetana vegeterianske, vegetarianske fleky

Suroviny:
těstoviny semolinové, smetana ke šlehání, sýr tvrdý, bylinky, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu