Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tresčí játra v bylinkách

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

HankaPu HankaPu

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 235 kJ /
295 kcal
Bílkoviny19,46 g
Tuky21,12 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 919 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy6,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tresčí játra rozetřeme se sýrem, přidáme nakrájená vejce s cibulí, hořčici a nasekané bylinky. Krok 2: Promícháme, podle chuti přisolíme a mažeme na pečivo, hodně posypeme pažitkou a zdobíme rajčaty, paprikou, okurkou.

Zveřejněno 27. 7. 2009

Poznámka autorky HankaPu

Zdroj: časopis Květy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tresčí játra v bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rr0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tresčí játra v bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rr0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Použila jsem jen část receptu,ale i tak si myslím,že zaslouží ocenění za nápad.Dala jsem játra,pomazánkové máslo,trošku zakysanky,vejce a cibulku a bylo to moc dobré a chuť jatýrek zůstala.Jen jsem lehce přisolila a opepřila.Podávala jsem s čerstvým domácím chlebíkem a byla to bašta :-p

Stanislava 3. 11. 2009 17:43
Recept jsem vyzkoušela,místo sýru Frischa jsem dala 125 g lučinu, bylinky jsem vynechala, dochutila jsem citronovou šťávou, hořčice cca 1 kávovou lžičku, trošku soli a pepře,pak zůstala charakteristická chuť tresčích jater zachována a pomazánka byla opravdu skvělá.

Treščí játra miluji s citronem a cibulkou. Pomazánku už jsem taky dělala, trochu se mi zdálo, že chuť jater malinko ustoupila tomu všemu, co jsem přimíchala. Nevím, co je sýr FRISCHA, dávala jsem něco jiného. Bazalaku, tymián a šalvěj určitě ne. Jak říká Babica: Dnes je moderní vše, co je zelené, kdysi se lidé bez toho obešli. Je to tak, ale i tak se mi recept moc líbí.:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
trešti jatra, tresčí játra pomazánka, pomazánka z tresčích jater, úprava tresčích jater, uzena tresci jatra, pomazánka tresčí játra, recepty z tresčích jater, salát z tresčích jater, co obsahuji jatra, pomazánka s tresčích jater, pomazánka z treštích jater, tresčí, frischa, pomazánky recepty tresčí játra, babica pomazánky, recept s tresčích jater, uprava čerstvých tresčích jater, co opsahuji tresti jatra, zabavne chlebičky pro děti, recepy online

Suroviny:
tresčí játra, sýr pomazánkový, vejce, hořčice dijonská, cibulka lahůdková, petrželka, pažitka, bazalka čerstvá, tymián, šalvěj, sůl

Přidat fotografie receptu