Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové koleno z kotlíku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie278 kJ /
67 kcal
Bílkoviny2,24 g
Tuky0,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všeho použijeme podle chuti, jen sůl dávám 20 g na kilo kolena a 20 g na 1 litr vody. Což znamená, že na dvoukilové koleno a 3 litry vody jsem dal 100 g soli. Krok 2: V kotlíku zavaříme vodu, vložíme rozpůlené koleno, přidáme koření, cibuli, česnek a sůl, zakryjeme víkem a vaříme podle velikosti kolene do měkka. U mne se to vařilo 2,5 hodiny.

Zveřejněno 13. 7. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové koleno z kotlíku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/90zJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové koleno z kotlíku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/90zJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Roztomilé zátiší:yes: hned bych s přisedla...

Suroviny:
koleno vepřové, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cibule, česnek, sůl

Přidat fotografie receptu