Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso zapečené ve smetaně

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 781 kJ /
1 860 kcal
Bílkoviny128,83 g
Tuky134,07 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,65 g
Sacharidy32,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Z jedné strany natřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme k ní cibuli a orestujeme. Pokud slanina pustí málo tuku, přidáme kousek másla. Krok 2: Pak vložíme obalenou stranou maso na tuk a opečeme, po chvíli obrátíme. Přendáme do zapékací mísy a zalijeme smetanou, v troubě zapečeme maso doměkka.
Podáváme s bramborem.

Zveřejněno 21. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso zapečené ve smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/10Q0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso zapečené ve smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/10Q0

Marie

Suroviny:
pečeně vepřová, hořčice dijonská, mouka hladká, slanina anglická, pepř, máslo, cibule, smetana

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu