Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drobenková buchta s tvarohem a ovocem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hania932

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 176 kJ /
5 539 kcal
Bílkoviny140,02 g
Tuky259,62 g
Vláknina17,08 g
Cholesterol 1,51 g
Sodík 728 mg
Sůl2,19 g
Sacharidy652,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na těsto dáme do robota (nebo zpracujeme ručně) a vytvoříme těsto. Těsto by se mělo sypat a bude vypadat jako drobenka. Krok 2: Na vymazaný a dobře vysypaný plech dáme 2/3 těsta a rozprostřeme ho po celé ploše. Můžeme těsto přimačkávat prsty nebo lžící. Krok 3: Smícháme všechny ingredience na náplň a řádně promícháme. Poté ji rovnoměrně nalijeme na těsto a rozetřeme. Krok 4: Na náplň klademe ovoce dle chuti. Množství je čistě na vás. Krok 5: Na ovoce nasypeme zbytek těsta a buchtu dáme péct do vyhřáté trouby na 170 stupňů na cca 50 minut.

Zveřejněno 29. 6. 2021

Poznámka autorky Hania932

Toto je velmi jednoduchá a rychlá buchta. U nás má velký úspěch a hned se po ní zaprášilo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drobenková buchta s tvarohem a ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W5QQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drobenková buchta s tvarohem a ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W5QQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, máslo, vejce, cukr moučkový, prášek do pečiva, skořice, tvaroh, mléko, cukr skořice, vejce, pudink vanilkový, rum, cukr, jahody

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu