Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosová buchta s kakaem a rumem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 933 kJ /
3 569 kcal
Bílkoviny54,56 g
Tuky147,75 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 223 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy472,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky ušleháme s cukrem a vanilkovým cukrem, pak postupně přidáváme ostatní přísady a šleháme. Krok 2: Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a jednu obarvíme kakaem. Krok 3: Do vymazaného a moukou nebo kokosem vysypaného pekáčku vlijeme světlé těsto a na něj nalijeme tmavé. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 st asi 35 minut. Doba pečení záleží na typu trouby. Krok 4: Vychladlou buchtu pokapeme rumem a pocukrujeme.

Zveřejněno 5. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosová buchta s kakaem a rumem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LQJA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosová buchta s kakaem a rumem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LQJA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, mléko kokosové, cukr kokosový, kokos, rum, prášek do pečiva, žloutek, cukr vanilkový, olej, kakao

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu